UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Три причини, з яких "Зоря" залишилася серед лідерів групи Ліги Європи

"Зоря" досить несподівано переграла німецьку "Герту" і залишилася на другому місці в групі "J" Ліги Європи, при цьому створивши запас по набраним очкам

Три причини, з яких "Зоря" залишилася се…

На Depo.Сектор головні причини, з яких підопічним Юрія Вернидуба вдалося перемогти представника Бундесліги.

Недооцінка суперника. Що б там не говорив тренер берлінської команди Дардаї, а у Львів німці приїхали дещо розслабленими і намагалися здобути перемогу малою кров'ю. Можливо, недооцінили "Зорю" (що дивно після перемоги українців у Більбао), а може, просто самі не дуже поважно ставляться до Ліги Європи, концентруючись більше на матчах Бундесліги. Як би там не було, а "Зоря" не мала дивитися на чужі проблеми і чужий настрій, що і довела, скориставшись дещо експериментальним складом "Герти" і неповажним відношенням до справи.

Підтримка стадіону. Так, до аншлагу було далеко, але цього разу Львів підтримав "Зорю" набагато якісніше, ніж у першому турі проти "Естерсунда", і результат вийшов теж набагато якіснішим. Вернидуб був правий – чим більше "Зоря" виграватиме, тим більше у неї буде підтримки в Місті Лева. Така вже тут вибаглива публіка.

Якісна робота тренера і гравців. Всі сьогодні відпрацювали на 100% - Вернидуб і його штаб розібрали суперника і вказали на слабкі місця, вибрали правильний склад, а гравці – виконали настанови і використали шанси, які їм надав суперник. Хоч і не всі.

Відзначимо тренерську мудрість Вернидуба у виборі складу. Багато хто здивувався, коли у старті не знайшлося місця Громову, та і Сіласа чекали не всі. А воно он як вийшло – бразилець розпочав переможну справу потужним ударом зі штрафного.

Ну, і заміна, нехай і вимушена, але ж зіграла свою величезну роль – Сваток вийшов і забив переможний гол. Всі відпрацювали сьогодні дивовижно ефективно і впевнено.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme