"Карпати" можуть покарати зняттям очок

Представник екс-гравця "Карпат" Еріка Перейри, Сандро Сезар Глатц розповів, що львівський клуб заборгував 1 мільйон євро "Атлетіко Метрополітан"

Про це повідомляє Depo.Сектор.

"Карпати" підписали всі папери і погодилися з сумою трансферу в 750 тисяч євро, але так і нічого не заплатили "Атлетіко Метрополітан" за перехід футболіста. У минулому році бразильський клуб виграв справу в ФІФА, але "Карпати" подали зустрічний позов до Спортивного арбітражного суду в Лозанні, тим самим припинивши вердикт ФІФА ", - заявив агент.

"Не розумію, чого хоче добитися в Лозанні український клуб, однак я впевнений, що він програє справу і там. Вони повинні заплатити за перехід гравця, прийшов час платити за рахунками. З урахуванням штрафних санкцій," Карпати "заборгували" Атлетіко Метрополітан "близько 1 мільйона євро ", - додав Сандро Сезар Глатц.

Повідомляється, що якщо "Карпати" програють справу і в CAS, то повинні будуть виплатити значну суму бразильській стороні. У разі відмови будуть санкції: від заборони на реєстрацію футболістів до зняття очок.

Відзначимо, що розгляд справи призначено на 17 січня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme