UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Чому доля "Шахтаря" у Лізі чемпіонів буде залежати від мотивації "Ман Сіті"

Декілька хвилин тому завершився поєдинок 3-го туру групового етапу ЛЧ між "Фейєнордом" та "Шахтарем" (1:2)

Журналіст Depo.Сектор
Чому доля "Шахтаря" у Лізі чемпіонів буд…

Depo.Сектор аналізує перспективи донецького клубу у цьогорічній Лізі чемпіонів через призму зіграного матчу в Роттердамі.

Після переможної гри проти "Фейєнорда" донецький "Шахтар" полегшив собі завдання виходу в плей-офф Ліги чемпіонів. В паралельному поєдинку "Ман Сіті" впевнено розібрався з головним конкурентом "гірників" в групі - італійським "Наполі". Цією перемогою підопічні Гвардіоли суттєво підняли настрій Паулу Фонсеці, адже у спарених поєдинках буде вирішуватись доля двох клубів у найпрестижнішому турнірі Європи.

Англійський клуб вже практично вирішив свої завдання у турнірі і лише диво може завадити "містянам" вийти з групи. Чи буде "Сіті" достатньо вмотиваним у матчі-відповіді, який пройде в Неаполі - велике питання. В підопічних Гвардіоли вже 4-го листопада важка внутрішня гра з лондонським "Арсеналом", а три дні перед цим відбудеться "пекельний" вояж до "Наполі" у Лізі чемпіонів. На який поєдинок зробить ставку мудрий наставник Гвардіола?

В будь-якому випадку "Шахтарю" обов'язково потрібно перемагати "пораненого звіра" у вигляді "Фейєнорда" в харківській битві, а потім їхати у "гарячий" Неаполь на матч сезону. Швидше за все, доля "гірників" не вирішиться протистоянням в Італії, адже "Наполі" неймовірно сильно проводить домашні поєдинки і має всі шанси здобути вікторію в принциповому матчі.

Тож всі сподівання Паулу Фонсеки зійдуться на останньому матчі проти манчестерського "монстра". Саме від мотивації "містян" будуть залежати всі потуги "Шахтаря" в єврокубковому році. Українцям потрібно тримати кулаки за успіхи "Ман Сіті" у матчах групи і сподіватись, що до Харкова приїде невмотивований та незіграний резервний склад англійської команди.

В "гірників" після сьогоднішньої перемоги чудовий настрій. Але чи все буде залежати від донеччан до останнього туру?

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme