Легіонер "Динамо" розповів про найсмачнішу українську страву
Півзахисник "Динамо" Карлос де Пена розповів про українську кухню
Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт клубу.
Де Пена підписав контракт з "Динамо" весною цього року.
- Я пробував борщ, це дуже смачно. А ще мені подобаються сирники, які для нас готують на базі "Динамо". В Уругваї у нас є подібна національна кухня, там теж їдять багато м'яса. У нас є м'ясне блюдо, воно трохи нагадує борщ, тільки готується з рисом.
- Тобі подобається, як готують на базі "Динамо"?
- Дуже подобається. Після приїзду до Києва я жив на базі два місяці, і кожен день тут харчувався три рази - сніданок, обід і вечерю. Страви на базі дуже смачні і різноманітні. Нас годують пастою, рисом, можна вибрати м'ясо або рибу, взяти фрукти. Також можна зробити собі каву в будь-який час, - сказав де Пена.
Більше новин про події у світі читайте на Depo.Футбол