ЧС 2018
Вибори-2019
Онлайн
Сектор
Спецпроекти
Країна Укропів

Як "сліпий" Кашшаї помилився на користь "Зеніту" і "Газпрому"

Російські арбітри визнають, що гол Халка забитий з порушенням
Depo.
9 березня 2016 21:35
ФОТО: depo.ua

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Чемпіонат.

Арбітр Російської всесоюзної категорії Володимир Левітін прокоментував момент в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Зеніт" - "Бенфіка", коли в середині другого тайму Халк відкрив рахунок після передачі від Юрія Жиркова.

"Голу Халка передував залізний фол Юрія Жиркова. Це було очевидно навіть для глядачів на трибунах. Жирков порушив правила, грубо врізався в гравця "Бенфіки". Гол Халка не можна було зараховувати. "Зеніту" пощастило, що суддя так помилився", - сказав Левітін.

Читайте також: Матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між пітерцями і "Бенфікою" обслужить, відомий українцям, угорський суддя Віктор Кашшаї.

Більше новин спорту читайте на Depo Сектор