Шеф-кухар збірної України розповів що їдять футболісти

Любомир Тошич, шеф-кухар національної збірної України, поділився обіднім меню команди

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Футбол 1.

"Салати легкі, без зайвих заправок. Кожен гравець робить салат по своєму смаку, як захоче. Найбільше їдять слабосолений лосось, рукколу, помідори. Три види фрешу, три види компоту і свіжі фрукти. Сьогодні приготували курячі гамбургери, філе тунця, смажений судак, гратен, овочі-гриль, тушковану телятину з овочами.

Обов'язково паста, без неї ніяк. Свинину з меню прибрали, її взагалі не готуємо. Хлопці просили сьогодні борщ, і ми його приготували. А якщо виграють Євро, то і сала буде багато", - сказав Тошич.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme